Mountain cottage renovation


Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

The building - designed by Loris Cellana, Alpilegno owner, and perfectly integrated into the splendid landscaper of Trentino Mountains - is developed on two levels and combines a refined aesthetic taste with technical experience and energy efficiency.

The use of natural materials is the guideline of the whole renovation project where Clima92, a high performance wood window, with hidden hinges and dual color, guarantees the best of comfort and energy saving.

The master bedroom, entirely paneled in wood, is characterized by ceiling with-with- beams and by a large panoramic window on the entire fa├žade, with particular trapezium glasses, into the roof truss.

The doors and the internal staircase are in old-style fir, natural finished, and give an intimate atmosphere, in full contact with nature, to experience the mountain at 360 degrees.