Lake Villa renovation


Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

The renovation of this building follows modern and minimal trends, with innovative technical and aesthetic solutions. The natural light, which creates a whole between indoor and outdoor environment, is the protagonist. In this context, wood-aluminum windows Eternity Coplanar Alpilegno embellish the structure and provide the maximum thermal and acoustic insulation.

French-windows and bow coplanar windows maintain the aesthetic uniformity between inside and outside and guarantee a greater glazed surface. The sliding door is “totally hidden” to let a full living of the patio and the garden.

The design solutions that Alpilegno has designed “on demand” for windows and doors not only guarantee high-energy savings and a reduction of the pollution emissions, but they also make every space unique, to live in full contact with nature.